Collega's gezocht!

Wegens groei richting 75 leerlingen in het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor ons uitvoeringsteam. Hieronder staan de vacaturebeschrijvingen en hoe je kunt reageren. 

 

Vragen over ons personeel

Wie werken er bij Tienerschool Sneek?
Van links naar rechts: Anneminke Tjalsma (stagiaire), Anna Schurer, Anita Holwerda, Sebastiaan Poll, Marije Hulscher, Riemke bij de Leij, Angela Perdok en Tom Anema (stagiair - stage afgerond).

Mooi concept! Kan ik bij jullie werken?
Op de vacature (klik hier voor de vacatureomschrijving) hebben we 200 reacties mogen ontvangen! Het team is inmiddels compleet, dus op dit moment hebben we geen vacature.

Krijg ik een coach?
Je krijgt een persoonlijke coach, die je begeleidt en je eerste aanspreekpunt is. Daarnaast staan alle andere coaches ook voor je klaar als aanspreekpunt.

Hoe zit het met de leerkrachten? (VO-docent/PO docent)
We zullen leerkrachten, of zoals wij ze liever noemen: coaches, inzetten met een bevoegdheid voor voortgezet onderwijs en coaches met een bevoegdheid voor primair onderwijs. Sommige coaches hebben een dubbele bevoegdheid.

Is er wisseling van docenten en lokalen?
Afhankelijk van wat je wilt gaan doen, zal je verschillende coaches nodig hebben op verschillende plekken. Stel, jij wilt leren op hoeveel manieren je een wortel kunt snijden, dan is het handig om dat in de keuken te oefenen, onder begeleiding van een expert in snijtechnieken. Het opzoeken van recepten en het uitrekenen van de kostprijs doe je op een andere plek. Misschien dat je voor dat laatste een expert economie nodig hebt.