Aanmeldprocedure

Je kunt nu een voorinschrijving doen om je tiener aan te melden voor Tienerschool Sneek schooljaar 2023-2024.

Aanmelding kan voor leerlingen van groep 7 en 8, maar zeker ook als je naar de eerste klas VO gaat en je tijd nodig hebt om naar je juiste niveau te groeien of het lastig lijkt om nu de overstap te maken. 

De voorinschrijving is helemaal vrijblijvend, maar wel noodzakelijk om in aanmerking te komen voor plaatsing voor het nieuwe schooljaar. Tussentijds instroom is in principe niet mogelijk.  

Nadat je het formulier hiernaast hebt ingevuld, ontvang je binnen een aantal werkdagen een ontvangstbevestiging. 

Op de Tienerschool Sneek krijg je de tijd om toe te groeien naar je juiste niveau..... Kom in gesprek!!

Begin 2023 worden voorinschrijvers uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarbij 2 mensen namens Tienerschool Sneek, ouder(s)/verzorger(s) en de tiener zelf aanwezig zijn. Tijdens het gesprek worden aan de hand van vragen en evt. een presentatie van de tiener (als hij/zij dat wil) gekeken of er een match gemaakt kan worden tussen aanbod van de Tienerschool Sneek en verwachtingen van de tiener/ouders. Past de tiener bij de Tienerschool en past de Tienerschool bij de tiener. In theorie is iedere leerling die naar het regulier onderwijs gaat, plaatsbaar op Tienerschool Sneek. We benadrukken dat het hier niet gaat om een selectiegesprek.

Aanmelding

De instructies voor aanmelden worden tijdens het matchingsgesprek uitgelegd en meegegeven.